Elke week is een avontuur bij Meubelservice Nederland!

Volop innovatie: wat een uitdaging!

Met onze jarenlange ervaring zou je denken dat we alles wel meegemaakt hebben. Meubelservice Nederland blijft echter bezig met innovatie en zo maken we elke week weer nieuwe, uitdagende dingen mee!

Van theater tot zorginstelling

Zo hebben onze specialisten laatst 300 stoelen in een theater gereinigd en geïmpregneerd. De stoelen zaten vol met vlekken maar zien er nu weer super netjes uit. Een leuke, grote klus waarbij we tevredenheid kunnen garanderen.

Ook hebben we een zorginstelling goed kunnen helpen. Ruim 40 stoelen zijn aangepast en weer veilig gemaakt voor gebruik. Onder andere de hoogte van de stoelen is veranderd. Een uitdagende maar zeer belangrijke klus. Het is altijd fijn om precies aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen.

Steeds meer professionals

Onze cursus “Leer leer herstellen” was weer zeer geslaagd. Van jong en onervaren tot vakmensen die een opfrisbeurt wilden, er is veel geleerd en er zijn weer officiële certificaten uitgedeeld voor leerherstel. Naast een leerzame ook een hele gezellige dag.

Druk, druk, druk!

Het voorjaar begint, dat betekend drukke tijden bij Meubelservice Nederland. Ieder jaar worden er na de paasdagen veel verkopen uitgeleverd en daar kunnen altijd dingen bij misgaan. Bijvoorbeeld door transport kan er schade ontstaan. Erg vervelend voor u als klant, maar gelukkig kunnen wij meestal snel langskomen om alle schade te herstellen.

Nog één laatste nieuwtje

Graag verwelkomen wij hierbij officieel Sieny in ons team op kantoor! Na een korte stop is ze weer terug op haar vertrouwde plek, wij zijn erg blij dat je weer terug bent Sieny!